Месец: м.г

Љубчо Георгиевски до Сашо Мијалков: Вашите криминални пресметки да си ги вршите внатре во партијата

ВМРО-Народна партија упатува остра реакција на изнесените лаги и невистини од страна на Сашо Мијалков, а на сметка на

Раде Милосовски: Груевски и Мијалков ја уништија ВМРО-ДПМНЕ со нивните антидржавни дејствувања

Со резигнираност ги одбиваме обвинувањата на Сашо Мијалков дадени во интервјуто за Македонски весник, во кое користејки класичен спин,

ВМРО-ДПМНЕ си го нанесе својот најголем пораз

По повод вчерашните избори со свое соопштение излезе и ВМРО-Народна партија каде вели: „ВМРО-Народна партија оценува дека изборите поминале во

ДПМНЕ понуди системски пустош на цел источен регион, кога се овозможи слобода градовите од Истокот започнаа со севкупен локален развој.

Кандидатот за пратеник од коалицијата „Можеме“ Љупчо Балкоски со своја анализа за тоа како ДПМНЕ за една деценија системски

ВМРО-НП со повик до своето членство и симпатизерите

ВМРО-Народна партија упатува целосна поддршка на коалицијата „Можеме“ и генералниот секретар Љупчо Балкоски кој е кандидат за пратеник во

Љупчо Балкоски: Ги повикувам членовите на ВМРО да направат разлика!

Гоце Делчев ја имаше идејата за светот како културен натпревар меѓу народите. Со започнувањето на преговорите за членство во Европската

Mobile Sliding Menu

error: Content is protected !!