Љупчо Балкоски: Ги повикувам членовите на ВМРО да направат разлика!

In Македонија

Гоце Делчев ја имаше идејата за светот како културен натпревар меѓу народите.
Со започнувањето на преговорите за членство во Европската Унија ја продолжуваме и остваруваме носечката идеја.
А што направи ДПМНЕ во период од 11 години? Ја блокираше Македонија во евроинтеграциите со што за сите соседи станавме проблем во регионот.

Љубчо Георгиевски претседател на ВМРО-Народна партија и основач и претседател на ВМРО-ДПМНЕ, за што сегашното ДПМНЕ безуспешно сака да ги избрише тие факти, од самиот почеток ја дефинира и промовира цврстата и јасна определба, Македонија држава членка на НАТО и Европската Унија.

На едни од изминатите избори настапувавме со мотото „Направи Разлика“.
Ги повикувам членовите на ВМРО да Направат Разлика во демократичноста и напредните идеи на ВМРО од лидерот Љубчо Георгиевски и ретроградноста и деструктивноста во раководењето на таа партијата од другите 2 административни претседатели, – рече кандидатот за пратеник во ИЕ 3 од коалицијата „Можеме“, Љупчо Балкоски.

Join Our Newsletter!

Love Daynight? We love to tell you about our new stuff. Subscribe to newsletter!

Ви препорачуваме:

ОМ: Илинден е симбол на македонскиот непокор

Живеејќи го сонот на минатите генерации и гордо сеќавајќи се на борбата за слобода, Обединети за Македонија на сите

Read More...

Љубчо Георгиевски до Сашо Мијалков: Вашите криминални пресметки да си ги вршите внатре во партијата

ВМРО-Народна партија упатува остра реакција на изнесените лаги и невистини од страна на Сашо Мијалков, а на сметка на

Read More...

Раде Милосовски: Груевски и Мијалков ја уништија ВМРО-ДПМНЕ со нивните антидржавни дејствувања

Со резигнираност ги одбиваме обвинувањата на Сашо Мијалков дадени во интервјуто за Македонски весник, во кое користејки класичен спин,

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Content is protected !!