Пешевски: Балкоски е вистински претставник на десницата

In Став

Љупчо Балкоски го познавам повеќе од 10 години, заедно сме работеле над 10 кампањи (локални, парламентарни, претседателски, референдум).

Тој е моторот на ВМРО – Народна партија, заедно со претседателот Љубчо Георгиевски вистински претставници на десницата во Македонија 🇲🇰. Љупчо е секогаш конкретен, прецизен и професионалец, кој работел со него знае! Дадениот збор, неговото знаење, искуство и посветеност кон ВМРО имаат вредност и тежина. Затоа и овие избори сме тим кој ќе донесе победа во ИЕ 3.

Драги пријатели од истокот, дадениот глас за коалицијата Можеме предводена од СДСМ е глас даден за Љупчо Балкоски, глас даден за вистинското, изворното ВМРО.

Знам и сигурен сум дека ќе биде Ваш претставник во собранието на Македонија 🇲🇰, ќе ги штити интересите на сите граѓани и Македонија.

Затоа до 15 јули

⚠️ Одржувај растојание
⚠️ Одржувај хигиена
⚠️ Носи маска

А на 15 јули безбедно заокружете го бројот 3 ✍️
Можеме и знаеме како Македонија🇲🇰 да биде модерно и сакано место за живеење.

Join Our Newsletter!

Love Daynight? We love to tell you about our new stuff. Subscribe to newsletter!

Ви препорачуваме:

ОМ: Илинден е симбол на македонскиот непокор

Живеејќи го сонот на минатите генерации и гордо сеќавајќи се на борбата за слобода, Обединети за Македонија на сите

Read More...

Љубчо Георгиевски до Сашо Мијалков: Вашите криминални пресметки да си ги вршите внатре во партијата

ВМРО-Народна партија упатува остра реакција на изнесените лаги и невистини од страна на Сашо Мијалков, а на сметка на

Read More...

Раде Милосовски: Груевски и Мијалков ја уништија ВМРО-ДПМНЕ со нивните антидржавни дејствувања

Со резигнираност ги одбиваме обвинувањата на Сашо Мијалков дадени во интервјуто за Македонски весник, во кое користејки класичен спин,

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Content is protected !!