Коронавирусот и во песна на бугарски пејач (видео)

In Забава

Иво Димчев е бугарски пејач, танцер, кореограф и автор на текстови и артист.

Текст:

Корона къш, къш, къш, корона къш, корона, корона къш, къш, къш.

И на кора ми да се качиш, върти, кихай, не ме плашиш.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Коронe, коронe, коронe, коронe.

Се некога ке умреме, но не искам да ти дреме.

Са ке се напиеме, с водка ке се миеме,

Сипи тая текила, на вируса у гъза.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Корона, корона, корона, корона.

Корона къш, къш, къш, корона къш,

корона, корона къш, къш, къш.

БЕГАЙ БЕГАЙ БЕГАЙ

лалалалалалалалалала

И на кора ми да се качиш, върти, кихай, не ме плашиш.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Коронe, коронe, коронe, коронe.

Се некога ке умреме, но не искам да ти дреме.

Са ке се напиеме, с водка ке се миеме,

Сипи тая текила, на вируса у гъза.

Ковиде, сине, уаханска майнольо.

Коронe, коронe, коронe, коронe. лалалалалалалалалала

 

Join Our Newsletter!

Love Daynight? We love to tell you about our new stuff. Subscribe to newsletter!

Ви препорачуваме:

ОМ: Илинден е симбол на македонскиот непокор

Живеејќи го сонот на минатите генерации и гордо сеќавајќи се на борбата за слобода, Обединети за Македонија на сите

Read More...

Љубчо Георгиевски до Сашо Мијалков: Вашите криминални пресметки да си ги вршите внатре во партијата

ВМРО-Народна партија упатува остра реакција на изнесените лаги и невистини од страна на Сашо Мијалков, а на сметка на

Read More...

Раде Милосовски: Груевски и Мијалков ја уништија ВМРО-ДПМНЕ со нивните антидржавни дејствувања

Со резигнираност ги одбиваме обвинувањата на Сашо Мијалков дадени во интервјуто за Македонски весник, во кое користејки класичен спин,

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Content is protected !!