Балкоски: Само заедно можеме да придонесеме за просперитетна Македонија

In Македонија

Љупчо Балкоски, кандидат за пратеник од Коалицијата МОЖЕМЕ, имаше свое обраќање до јавноста по повод почетокот на кампањата:

Започна кампањата за предвремените парламентарни избори.

Ви благодарам на големата поддршка што ми ја давате, таа за мене значи поголема обврска и одговорност.

Само ЗАЕДНО можеме да придонесеме за просперитетна Македонија.

ВМРО – Народна партија, Обединети за Македонија и Достоинство, заедно со народот, обединети и достоинствени во Коалицијата МОЖЕМЕ предводена од СДСМ, знаеме како подобро и повеќе да направиме за сите граѓани на Македонија.

Резултатите што се постигнати во овие 3 години се гаранција дека во наредниот период демократијата, човековите права и слободи, економскиот просперитет и евроатлантските интеграции уште повеќе и подобро ќе се развиваат во секојдневните активности во нашето општество со цел Република Северна Македонија биде нормална Европска држава.

Условите се специфични поради пандемијата од корона вирусот и сите мораме да се придржуваме кон мерките за заштита.

Ние од Коалицијата МОЖЕМЕ, максимално ќе ги применуваме мерките за зачувување на доброто здравје на граѓаните кога ќе ја промовираме нашата програма.

 

Join Our Newsletter!

Love Daynight? We love to tell you about our new stuff. Subscribe to newsletter!

Ви препорачуваме:

ОМ: Илинден е симбол на македонскиот непокор

Живеејќи го сонот на минатите генерации и гордо сеќавајќи се на борбата за слобода, Обединети за Македонија на сите

Read More...

Љубчо Георгиевски до Сашо Мијалков: Вашите криминални пресметки да си ги вршите внатре во партијата

ВМРО-Народна партија упатува остра реакција на изнесените лаги и невистини од страна на Сашо Мијалков, а на сметка на

Read More...

Раде Милосовски: Груевски и Мијалков ја уништија ВМРО-ДПМНЕ со нивните антидржавни дејствувања

Со резигнираност ги одбиваме обвинувањата на Сашо Мијалков дадени во интервјуто за Македонски весник, во кое користејки класичен спин,

Read More...

Mobile Sliding Menu

error: Content is protected !!